Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Rosa Grafisk B1
OM BILDET:
Størrelse 20 x 20 cm
Bildebredde: 20 x 20 cm

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
ANDRE VARIANTER:
KUNSTNER:
Marton Leonard Fiskå
OM MARTON LEONARD FISKå:
Er grafisk designer, kunstner, og sosionom. De siste 12 år har han også vært lærer innen visuelle kunstfag i flere kulturskoler, pr. dato lærer i Gjesdal kulturskole. Han arbeider nå med både kunst/design/dekor og helhetlige interiør-løsninger, og debuterte med sin første separat-utstilling i Rogalandsbanken sin fonds-avdeling i Stavanger i 1982. Siden da har det blitt ca. 30 utstillinger separat og kollektivt, i hovedsak i Rogaland. De fleste teknikker benyttes, som olje, akryl, tegning, linosnitt etc., og han har særlig arbeidet mye og lenge med akvarell. I de senere år har fokus i særlig grad vært blandingsteknikker, gjerne en kombinasjon av maling, kinesisk tusj, foto og digital bearbeiding, med Giclee som sluttresultat.

Motivkretsen er variert og spenner fra det klassiske og figurative, til det abstraherte og symbolske. Arbeidene kan også omfatte rent dekorative abstrakte motiver og plakatkunst. Et eksempel på sistnevnte er seriene på 15 bilder hvor tema er linken og vennskapet mellom Sigbjørn Obstfelder og Edvard Munch. Inspirasjonskilder er en kombinasjon av livserfaringer, naturen og historie. Foruten grunnopplæring innen tegning, maling, foto og grafikk på reklametegnerlinje, med bl.a. Herbert Thoma, har flere kjente kunstnere opp gjennom årene gitt opplæring og inspirasjon: Peter Esdaile, Ingolv Helland, Morten W. Gjul, Tove Sundt-Hansen, Yang Zhu, Natalie Holland, Helene Knoop, Jan Ove Tuv, Thomas Klevjer og Jan Valentin Sæther.
FLERE BILDER
Vi har 284 bilder til av Marton Leonard Fiskå. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
Giclee
OM GICLEE:
Digital utskrift av høy teknisk kvalitet. Gjerne signert og nummerert. Mye brukt av kunstnere i dag som alternativ til litografi eller silketrykk.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
LEVERING
Vi sender kunst/dekor til hele landet - med eller uten ramme/innramming!
MF Design AS
MF Design Kunstgalleriet utgjør en viktig del av tilbudsspekter og tjenester innen MF Design AS. Personell har kompetanse fra grafisk produksjon, design og kunstnerisk virksomhet.
Vi holder til i Øvre Barkvedvegen 148, 4103 Jørpeland
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.